เก๋ไก๋ ซับซ้อนและอเนกประสงค์ กระเป๋าสะพายไหล่ Gabine คือความคลาสสิกที่ทันสมัยอย่างแท้จริง กระเป๋าซิกเนเจอร์จาก CHARLES & KEITH นี้เป็นส่วนหนึ่งของกลุ่มคอลเลคชั่น Gabine ที่ครบครันไปด้วยซีรีส์รองเท้า กระเป๋าในฉบับสนุกสนาน และมินิซิลูเอท ตั้งแต่ผู้มีอิทธิพลด้านแฟชั่น Aimee Song และ Chriselle Lim ไปจนถึง Kat Collings หัวหน้าบรรณาธิการของ Who What Wear และ Joan Kim ยูทูปเบอร์ และ ผู้นำเทรนด์จากทั่วทุกมุมโลกล้วนเป็นแฟนตัวยงของครอบครัว Gabine อ่านเพิ่มเติมเพื่อค้นหาว่าพวกเขาสร้างสไตล์ด้วยดีไซน์ Gabine ล่าสุดของเราให้เข้ากับลุคของพวกเขาอย่างไร

Krystal

คริสตัล global brand ambassador ที่มากความสามารถของ CHARLES & KEITH มีสไตล์ส่วนตัวที่ทันสมัยและสง่างาม การเลือกใช้สีเอิร์ธโทนที่ดูผ่อนคลาย — เสื้อ toga สีเบจแบบครอปและกางเกงสีน้ำตาลช็อคโกแลต — เธอเติมเต็มลุคฤดูร้อนที่ดูเรียบหรูและมินิมอลของเธอด้วยกระเป๋าสะพายไหล่ลายบุ Gabine สีดำคลาสสิก เพื่อสร้างชุดที่ดูลำลองแต่ดูดี นอกจากนี้เธอยังนำเทรนด์กระเป๋าคู่ด้วยการใช้ micro Gabine ลายบุที่เป็นเสน่ห์ของกระเป๋าสุดน่ารัก

CHRISELLE LIM

ผู้มีอิทธิพลด้านแฟชั่นและนักธุรกิจ Chriselle Lim สร้างสไตล์ด้วยรองเท้าและกระเป๋าจาก Gabine ใน CHARLES & KEITH COLLECTION ซึ่งได้แพร่หลายในฤดูกาลนี้เพื่อเปิดเผยดีไซน์ที่สดใหม่ เธอเสริมลุคด้วยชุดเดินทางสีดำล้วนที่โฉบเฉี่ยว รองเท้าแตะแบบสวม Gabine Recycled Polyester สุดหรูและกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine รุ่นใหม่ล่าสุด โดดเด่นด้วยหัวเข็มขัดที่หุ้มด้วยอัญมณีและฮาร์ดแวร์สีเงิน เผยให้เห็นด้านใหม่ๆ ให้กับกระเป๋าอันเป็นเอกลักษณ์ใบนี้ .

Chriselle Lim And Aimee Song

ผู้ทรงอิทธิพลในวงการแฟชั่นอย่าง Chriselle Lim และ Aimee Song ต่างก็แต่งตัวด้วยเสื้อผ้าคลาสสิกตามฤดูกาลในสีเอิร์ธโทนที่ให้ความรู้สึกผ่อนคลาย เพื่อให้ลุคดูมีสไตล์แต่ดูเรียบ แต่ละคนจึงสร้างสไตล์ให้ลุคฤดูใบไม้ร่วงด้วยครอบครัว Gabine ของเรา Chriselle เลือกใช้กระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สีดำเหนือกาลเวลา และจับคู่กับรองเท้าหนังเปิดส้น Gabine เงางาม Aimee ที่ดูเท่และดูอ่อนเยาว์ยกระดับเทรนด์ด้วยกระเป๋าคู่ที่มาพร้อมกับกระเป๋าสะพายไหล่มินิ Gabine และกระเป๋า micro Gabine สีฟ้าเงิน อีกทั้งยังเพิ่มความเท่ให้กับชุดของเธอด้วยรองเท้าบูทหนังหุ้มข้อ Gabine

NO:ZE

เพื่อสร้างความโดดเด่นที่ลงตัว นางแบบและนักเต้นชาวเกาหลีใต้ NO:ZE เลือกแอคเซสเซอรี่สีดำเมื่อเธออยู่ในอารมณ์ที่จะสวมใส่เสื้อผ้าสีสดใส เพื่อเติมเต็มเสื้อเปิดไหล่สีเขียวของเธอและเพิ่มเติมส่วนประกอบต่างๆ ให้กับลุคของเธอ เธอเลือกกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine ลายบุ และแมทช์กับรุ่น micro ที่เข้าชุดกัน เช่นเดียวกับรองเท้าบูทระดับเข่าที่ดูโดดเด่นเพื่อเติมเต็มความอ่อนเยาว์และชุดที่เก๋ชิคของเธอ

Esther Yu

นักแสดงหญิงชาวจีน Esther Yu ดูมีความสุขในชุดสีฟ้าพิมพ์ลายหวานๆ ในฤดูร้อน ซึ่งเธอเสริมลุคด้วยกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine ขนาดเล็กสีฟ้าเงิน และแมชท์กระเป๋ micro ที่เข้าชุดกันเพื่อเพิ่มเสน่ห์ที่น่ารัก ผลลัพธ์ที่ได้คือความสนุกและสดชื่น เหมาะอย่างยิ่งสำหรับวันพักผ่อนกับเพื่อนฝูง

Jadyn Xavier

Jadyn Xavier แห่ง TikTok จับคู่มินิเดรสเดนิมของเธอเข้ากับกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สีอิฐแบบทูโทนที่สะดุดตา นอกจากนี้เธอยังสนุกกับเทรนด์กระเป๋ามินิโดยใช้กระเป๋า micro ที่เป็นเสน่ห์สุดน่ารัก เพื่อให้ชุดของเธอดูสมบูรณ์ เธอได้สวมรองเท้าบูทหนังหุ้มข้อ Gabine สี chalk ซึ่งทำให้ลุคของเธอดูเท่และเก๋ไก๋

Miz Freckle

Miz Freckle นางแบบชาวไต้หวันยกระดับชุดเดนิมคู่อันทันสมัยของเธอด้วยกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สีฟ้าเงินที่สง่างาม การเพิ่มกระเป๋า micro แบบเดียวกันถือเป็นสร้างสไตล์ที่มีเสน่ห์และใช้งานได้จริง สีฟ้าเงินของกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สร้างความแตกต่างได้อย่างน่าทึ่งกับสีน้ำเงินเข้มของเสื้อผ้าของเธอ ทำให้เป็นลุคดูมีความเป็นมืออาชีพ เสริมด้วยรองเท้าโลฟเฟอร์เปิดส้นแบบหนังหุ้มข้อ Gabine จะยิ่งทำให้ดูเรียบหรูและยังเงางามด้วยสี chalk

Joan Kim

Joan Kim ยูทูปเบอร์ชื่อดังที่มักจะเดินทางตลอดเวลาในขณะที่เธอกำลังถ่ายทำวีดีโอคลิปเพื่อแฟนคลับของเธอ เธอสวมเสื้อเบลเซอร์ทับกางเกงขาสั้นแบบสไตล์นักปั่นจักรยาน แต่งลุคลำลองให้ดูทะมัดทะแมงมากยิ่งขึ้นด้วยกระเป๋าข้างสะพายไหล่ Gabine สี chalk และเพื่อให้รู้สึกสบายเท้าตลอดวัน เธอเลือกรองเท้าบูทหนังหุ้มข้อ Gabine สีดำเหนือกาลเวลา ดีไซน์แบบคลาสสิกนี้มาพร้อมการสร้างแฟชั่นหลักที่จะไม่มีวันตกเทรนด์

 - CHARLES & KEITH

Lydia Tomlinson

ยูทูบเบอร์ Lydia Tomlinson ดูทันสมัยและสง่างามในชุดสีขาวล้วนที่ประกอบไปด้วยเสื้อคอเต่า กระโปรงยาว และกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สี chalk เธอเลือกใช้รองเท้าบูทสูงระดับเข่า Gabine เพื่อสร้างความแตกต่างที่เก๋ไก๋ เหมาะทั้งสำหรับวันทำงานและวันหยุด นี่คือลุคที่มีสไตล์ที่คุณจะต้องอยากใส่ซ้ำ

Chau Bui

นางแบบและนักแสดง Chau Bui มาพร้อมกับความเรียบง่าย แต่ยังดึงดูดสุดๆ ในชุดสีดำล้วน เสื้อกั๊กหนานุ่มตัวยาวและกางเกงสีอ่อนสร้างฉากหลังที่สมบูรณ์ให้กับรองเท้าและกระเป๋าของเธอให้เปล่งประกาย ตัวล็อคสีทองบนรองเท้าโลฟเฟอร์หนัง Gabine เปลี่ยนสไตล์รองเท้าที่ผ่อนคลายให้กลายเป็นดีไซน์ที่หรูหรา ถือกระเป๋าสะพายไหล่แบบบุ Gabine เป็นคลัตช์ในมือ และยังใช้กระเป๋า micro สะพายแบบคาดลำตัวให้ดูโดดเด่น

Kat Collings

ในฐานะหัวหน้าบรรณาธิการของนิตยสารแฟชั่น Who What Wear ชื่อดัง Kat Collings ต้องการชุดที่มีสไตล์ที่จะไม่รบกวนวิถีชีวิตที่วุ่นวายของเธอ เธอจับคู่เสื้อโค้ทติดกระดุมตัวยาวและกางเกงขายาวสีดำที่ดูสง่างามกับกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สีน้ำตาลอบอุ่น และรองเท้าเปิดส้นหนัง Gabine ใน chalk สุดเก๋ เพื่อสร้างลุคทำงานที่ทันสมัย ​​สะดวกสบาย และหรูหรา

Willabelle Ong

Willabelle Ong ดิจิตอลครีเอเตอร์และศิลปินในสิงคโปร์ผสมผสานความเป็นผู้หญิงสมัยใหม่เข้ากับสัมผัสของความทนทานที่ล้ำยุค จับคู่เสื้อสีขาวแขนพองกับกระโปรงบานขนาดใหญ่ที่เป็นมันเงา เธอเลือกรองเท้าบูทหนังหุ้มข้อ Gabine สำหรับรองเท้าของเธอ และประดัanklebootsบกับกระเป๋าที่ไม่ใช่หนึ่งแต่เป็นสองนั่นคือกระเป๋าสะพายไหล่ลาย Gabine สีฟ้าเงินโดดเด่นเพื่อสร้างชุดที่ดึงดูดสายตา

Kristy Wu

ชุดสูทสีดำเป็นสไตล์ที่ขาดไม่ได้ Kristy Wu ดิจิทัลครีเอเตอร์ด้านแฟชั่น ความงาม และสุขภาพ อัปเดตลุคของเธอด้วยเสื้อครอปสีขาวและกางเกงหนังเงาวับ รองเท้าโลฟเฟอร์หนัง Gabine ที่ผ่อนคลายแต่ขัดเกลาช่วยเติมเต็มลุคมืออาชีพที่ซับซ้อนของ Kristy ได้อย่างสมบูรณ์แบบ ในขณะที่กระเป๋าข้างสะพายไหล่ Gabine สุดหรูสีดำเหนือกาลเวลาคือคู่หูที่สง่างามของเธอในทุกๆ วัน

Melanie Liu

เดรสสีขาวอาจเป็นตัวเลือกแฟชั่นที่น่ากลัว แต่ Melanie Liu ผู้ทรงอิทธิพลด้านแฟชั่นและนักธุรกิจกลับสร้างสไตล์ออกมาได้อย่างน่ายกย่อง ด้วยการจับคู่ชุดเดรสสีขาวแขนพองของเธอกับดีไซน์สีดำเงา — กระเป๋าสะพายไหล่ Gabine และรองเท้าบูทหนังหุ้มข้อ Gabine — จากครอบครัว Gabine ที่หรูหราและซับซ้อน เธอได้สร้างชุดที่สวยงามจนน่าทึ่ง

Sai De Silva With Her Daughter London

ผู้ทรงอิทธิพลด้านแฟชั่นและคุณแม่สุดเก๋ Sai de Silva และลูกสาวฝาแฝด London ของเธอในได้เผยลุคของด้วยชุดลำลองสุดชิคที่ดูเรียบง่ายแต่แฝงไปด้วยความซับซ้อน ทั้งคู่สวมเสื้อโค้ทยาวและรองเท้าบูทหุ้มข้อ สะพายกระเป๋าสะพายข้าง Gabine ดีไซน์ทูโทนโดดเด่น เมื่อเทียบกับโทนสีกลางๆ ของเสื้อผ้า กระเป๋าสีอิฐสามารถโดดเด่นสว่างไสวได้อย่างสะดุดตา

Melody Tan

นักเชี่ยวชาญและยังเป็นผู้นำแฟชั่น Melody Tan ได้ออกไปข้างนอกเพื่อสัมผัสกับธรรมชาติในชุดที่ทั้งมีประโยชน์หลากหลายและสง่างาม สวมเสื้อโค้ทบุนวมเพื่อความอบอุ่น เธอสะพายกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine สี dark green พาดลำตัวเพื่อให้มือของเธอสามารถนั้นว่างและลูบแสดงความรักกับม้า แสดงให้เห็นว่าไม่ว่าจะอยู่ในเมืองหรือในป่า กระเป๋าสารพัดประโยชน์ใบนี้จะสามารถติดตามคุณไปได้ทุกแห่งหน

Petra Mack

Petra Mack ผู้มีอิทธิพลด้านแฟชั่นและนักสร้างสรรค์ที่โด่งดังจากสไตล์ minimal ผู้ชื่นชอบเสื้อเบลเซอร์แบบโอเวอร์ไซส์ และสร้างลุคได้ออกมาสวยเก๋สงาง่าม เธอสวมเสื้อเบลเซอร์สีเทาเป็นเสื้อโค้ทตัวโคร่ง ประดับเครื่องแต่งกายที่เรียบง่ายแต่เก๋ไก๋ด้วยรองเท้าโลฟเฟอร์หนัง Gabine ที่ดูสบายๆ แต่หรูหรา และจับคู่กับกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine ที่เข้าชุดกัน

Gabine leather saddle bags in black and Gabine buckled leather loafer mules in black - CHARLES & KEITH

Willabelle Ong

Willabelle Ong ดิจิตอลครีเอเตอร์และศิลปินในสิงคโปร์ผสมผสานความเป็นผู้หญิงสมัยใหม่เข้ากับสัมผัสของความทนทานที่ล้ำยุค จับคู่เสื้อสีขาวแขนพองกับกระโปรงบานขนาดใหญ่ที่เป็นมันเงา เธอเลือกรองเท้าบูทหนังหุ้มข้อ Gabine สำหรับรองเท้าของเธอ และประดับกับกระเป๋าที่ไม่ใช่หนึ่งแต่เป็นสองนั่นคือกระเป๋าสะพายไหล่ลาย Gabine สีฟ้าเงินโดดเด่นเพื่อสร้างชุดที่ดึงดูดสายตา

Kristy Wu

A black pantsuit is a failproof style staple. Fashion, beauty and wellness digital creator Kristy Wu updates hers with a white cropped top and sleek leather pants. The relaxed yet polished Gabine buckled leather loafer mules perfectly complement Kristy’s sophisticated smart-causal look, while the luxurious Gabine leather saddle bag in timeless black is an elegant companion that will see her from day to night.

Chau Bui

Model and actress Chau Bui keeps it simple — but very interesting — in an all-black ensemble. A long puffy vest and soft pants creates the perfect backdrop for her shoes and bags to shine. The gold buckles on the Gabine leather loafer mules transform the relaxed shoe style into a luxurious design. Holding the Gabine quilted saddle bag as a clutch in her hand, she uses its micro version as a quirky belt bag.

Melody Tan

Style maven and tastemaker Melody Tan heads outdoors to get in touch with nature in an outfit that is both utilitarian and elegant. Keeping warm in a flattering quilted puffer coat, she slings the Gabine saddle bag in dark green across her body to keep her hands free (to pat a horse), demonstrating that whether one is in the city or in the wild, this versatile bag will be able to keep up with you.

Melanie Liu

A white dress can be an intimidating fashion choice, but fashion influencer and entrepreneur Melanie Liu pulls it off with flair. By pairing her pristine puff-sleeved white dress with sleek black designs — the Gabine leather saddle bag and Gabine buckled leather ankle boots — from the elegant and sophisticated Gabine family, she has created a stunning outfit that is romantic yet modern. It will definitely turn heads wherever she goes.

NO:ZE

เพื่อสร้างความโดดเด่นที่ลงตัว นางแบบและนักเต้นชาวเกาหลีใต้ NO:ZE เลือกแอคเซสเซอรี่สีดำเมื่อเธออยู่ในอารมณ์ที่จะสวมใส่เสื้อผ้าสีสดใส เพื่อเติมเต็มเสื้อเปิดไหล่สีเขียวของเธอและเพิ่มเติมส่วนประกอบต่างๆ ให้กับลุคของเธอ เธอเลือกกระเป๋าสะพายไหล่ Gabine ลายบุ และแมทช์กับรุ่น micro ที่เข้าชุดกัน เช่นเดียวกับรองเท้าบูทระดับเข่าที่ดูโดดเด่นเพื่อเติมเต็มความอ่อนเยาว์และชุดที่เก๋ชิคของเธอ

Gabine leather saddle bags in black and Gabine buckled leather loafer mules in black - CHARLES & KEITH

Petra Mack

Known for her minimalist and boyish style, fashion influencer and creative Petra Mack has a penchant for over-sized blazers — and she carries them off with panache. Wearing a grey blazer as a baggy coat, she accessorises her simple but very chic outfit with the laid-back but luxurious Gabine buckled leather loafer mules, which she pairs with the matching Gabine leather saddle bag.

Chriselle Lim And Aimee Song

Influential A-listers in the fashion scene, Chriselle Lim and Aimee Song ace fall dressing with seasonal classics in soothing earth tones. To keep their looks stylish but understated, each accessorised her autumnal outfit with pieces from the Gabine family. Chriselle opted for the Gabine saddle bag in timeless black and paired it with the polished Gabine buckled leather mule pumps. Aimee looks cool and youthful by nailing the double-bag trend — with the mini and micro Gabine quilted saddle bags in steel blue — and adding an edgy touch to her ensemble with the Gabine buckled leather ankle boots.

Esther Yu

Chinese actress Esther Yu looks happy in blue in a sweet printed summer dress, which she complements with the mini Gabine quilted bag in steel blue — the matching micro version of the bag is used as an adorable charm. The resulting look is fun and refreshing, perfect for a day out with friends.

Sai De Silva With Her Daughter London

Fashion influencer and stylish mom Sai de Silva and her daughter London twin in casual chic outfits that look effortless but sophisticated. Dressed in long coats and ankle boots, both of them carry the Gabine saddle bag in a striking two-tone design. Against the neutral palette of their clothes, the bags’ bright brick finish stands out and make an eye-catching statement.

Miz Freckle

Taiwanese style maven Miz Freckle elevated her modern double-denim ensemble with the Gabine quilted saddle bag in elegant steel blue — the micro iteration of the same bag serves as a charming and practical embellishment. The soft blue of the Gabine bags creates a striking contrast with the deep blue of her outfit, making it a masterful tonal look, which is complemented by the casual but polished Gabine buckled leather loafer mules in chalk.

Lydia Tomlinson

YouTuber Lydia Tomlinson looks modern and elegant in an all-white ensemble that consists of a turtleneck top, long skirt and the Gabine saddle bag in chalk. She opted for the Gabine buckled knee-high boots to create a chic contrast. Perfect for both work and off-duty days, this is a stylish look that you will want to wear on repeat.

 - CHARLES & KEITH

Kat Collings

As the editor-in-chief of popular fashion publication Who What Wear, Kat Collings needs stylish outfits that will not get in the way of her busy lifestyle. She pairs a long button-down coat and smart black pants with the Gabine saddle bag in warm brown and the Gabine buckled leather mule pumps in chic chalk to create a work look that is modern, comfortable and sophisticated.

Kristy Wu

A black pantsuit is a failproof style staple. Fashion, beauty and wellness digital creator Kristy Wu updates hers with a white cropped top and sleek leather pants. The relaxed yet polished Gabine buckled leather loafer mules perfectly complement Kristy’s sophisticated smart-causal look, while the luxurious Gabine leather saddle bag in timeless black is an elegant companion that will see her from day to night.

Jadyn Xavier

TikTok star Jadyn Xavier paired her mini denim dress with the mini Gabine two-tone saddle bag in an eye-catching brick finish — she also had fun with the mini bag trend by using the micro version of the same bag as a cute charm. To complete her outfit, she put on the Gabine buckled leather ankle boots in chalk, which gave her look an edgy-chic vibe.

AIMEE SONG

Aimee Song embraces summer with a relaxed t-shirt and denim outfit. She accessorises with our lovely pink Gabine saddle bag and eye-catching grosgrain tie-around thong sandals in blue to elevate this simple look, transforming it from casual to chic in an instant.

Aimee Song with our Gabine saddle bag in pink and grosgrain tie-around thong sandles in blue - CHARLES & KEITH
Leonie Hanne with our Gabine saddle bag in black and grosgrain tie-around caged pumps in black - CHARLES & KEITH

LEONIE HANNE

An all-black ensemble can make a bold statement during a colour-saturated summer. Leonie Hanne looks confident and cool in top-to-bottom black. She refreshes this classic look with our grosgrain tie-around caged pumps — which are perfect for warm sun-filled days — and the luxurious black Gabine saddle bag.

LILY MAY MAC

While wearing bright colours is almost expected during summer, a full yellow outfit can still be daunting. Lily May Mac pairs a flowy maxi dress with our grosgrain tie-around thong sandals in matching yellow, and pulls off this vibrant ensemble with panache. To soften this look, she accessorises with the Gabine saddle bag in pretty pastel pink.

Lily Mac May with our Gabine saddle bag in pink and grosgrain tie-around thong sandals in yellow - CHARLES & KEITH
Nara Kim with our Gabine saddle bag in khaki and grosgrain tie-around thong sandles in yellow - CHARLES & KEITH

NARA KIM

Summer is the season for bare legs — and Nara Kim shows hers off in a pair of printed shorts and our strappy grosgrain thong sandals in sunny yellow. To add structure and sophistication to her look, she pulls on a pristine white blazer and top it off with our elegant Gabine saddle bag in versatile khaki.

YOYO CAO

“At first glance, the Gabine saddle bag in khaki might seem like an unusual choice for an everyday bag but trust me, it pairs just as well as black, white and nude do. And it works even better when you are in the mood for colour. The corduroy pink suit that I am sporting is a case in point.”

Yoyo Cao with our Gabine saddle bag in khaki - CHARLES & KEITH
Aimee Song with our Gabine saddle bag in black - CHARLES & KEITH

AIMEE SONG

“It is still chilly in L.A. right now so I’ve been gravitating towards my go-to chunky sweaters and styling them with a neutral bottom. When an outfit is so minimal, I like to accessorise it with a simple bag. I chose my CHARLES & KEITH Gabine saddle bag because it has a classic shape that is convenient enough for everyday use while still offering boldness with its gold detailing.”

TAMARA KALINIC

“The CHARLES & KEITH Gabine saddle bag fits all I need - my wallet, vlogging camera, house keys (which are rather chunky considering that I carry all of my keys with me), phone and lip glosses. I love the effortless style of the bag, which is simple, classic and what I would describe as cool Scandi style.”

Tamara Kalinic with our Gabine saddle bag in black - CHARLES & KEITH
Tamu McPherson with our Gabine saddle bag in pink - CHARLES & KEITH

TAMU MCPHERSON

“As seen on street style star Tamu McPherson, our Gabine saddle bag in light pink is the perfect companion for spring. It will add a touch of feminine charm to your ensemble. Whether you like to dress in bold and bright colours like Tamu, or classic, neutral-toned staples, the Gabine will complement any outfit you choose to wear. ”